OM OS

OM OS

Om os – Vision

Om os

Hakom Solutions har siden 2010 arbejdet med byggepladsservice i Danmark, Sverige og Tyskland, med fokus på at servicere byggepladser, der byggede vindmølleparker, solcelle jordanlæg samt den generelle byggebranche.
Siden 2018 har Hakom Solutions vendt fokus imod bæredygtighed og vedvarende energi løsninger og med det fokus startede vi i april 2019 vores autoriserede el-afdeling.

Vision

Hakom Solutions vil fremover udvikle virksomheden med fuldt fokus på bæredygtighed med afsæt i FN’s verdensmål, samt en målsætning om at vi som virksomhed vil være Co2 neutrale i 2024.

“Vi vil skabe bæredygtig vækst med udvikling, salg og installation af miljørigtige løsninger på vores forretningsområder.” ( CEO; Pål Hanson)

Hakom Solutions har en ambitiøs holdning om at skabe optimale forhold for medarbejdere. Skabe driftsforhold og resultater for vores kunder og deres projekter, der sikrer kundernes forretning.

Mission

Hakom Solutions vil have fokus på stakeholderfilosofien, som sikrer at vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder føler de har en andel i Hakom Solutions vision om bæredygtighed.
Vi skaber positiv vækst for vores aktionærer. Alt sammen med udgangspunkt i bæredygtighed.

  • Vi fokuserer på diversitet og vil arbejde for at få flere kvindelige elektriker lærlinge.
  • Vi vil forstå kundens forretning og omsætte den viden.
  • Vi udvikler stakeholder ånd for at tiltrække de bedste medarbejdere.
  • Dygtige, engagerede og motiverede medarbejdere skal sikre vækst og gode resultater.