Projekbeskrivelse

GRØN ENERGI & ENERGIOPTIMERING

Hakom
Den  mest miljøvenlige måde at skaffe sig energi på er at udnytte vedvarende energikilder, vi tilbyder køb og installation af solceller og bæredygtige produkter til energioptimering, varmepumper og ladestandere til elbiler. Vi er også autoriserede El-installatører og kan dermed tilbyde en total løsning inden for energioptimering.

Få tilbud og rådgivning

  [dynamichidden dynamicname "CF7_get_post_var key='title'"]

  [honeypot email]

  Energioptimering

  Gennem vedvarende energikilder

  Hvad:
  Et solcelleanlæg producerer strøm ved hjælp af lys fra solen. Solceller til boliger sælges i moduler, som er nemme at installere og bruge. Solcellerne er mest effektive, hvis de vender mod syd og med en hældning på 45 °. Et solcelleanlæg kan producere strøm i mange år – stort set uden vedligeholdelse. Teknologien er uden bevægelige dele og dermed robust og driftssikker. Solceller har en forventet levetid på 25 år.

  Hvorfor:
  Solceller kan bidrage til at nedsætte det årlige nettoelforbrug fra elnettet. Installation af et solcelleanlæg giver ikke i sig selv en direkte energibesparelse, men elproduktionen gør, at du ikke skal købe så meget el fra elselskabet. Solceller sænker både dit CO2-udslip og din elregning. Prisen på den strøm, som anlægget producerer, bliver låst fast, så du bliver mindre afhængig af prisstigninger på strøm.

  Hvordan:
  Solcellerne skal monteres et sted, hvor de ikke er udsat for skygge fra midt formiddag til sen eftermiddag i månederne start april til slut september. Rådfør dig altid med en ekspert, så du kan finde den bedste placering til anlægget på dit hus. Det er oplagt at etablere solcelleanlæg, hvis du alligevel skal renovere eller udskifte din tagbelægning. Vælg anlæggets størrelse ud fra, hvordan du får størst mulig elproduktion for pengene, størst mulig elproduktion på det tilgængelige tag- eller facadeareal og en arkitektonisk flot løsning. Anlægget skal tilsluttes elnettet af en autoriseret elinstallatør, som du vil kunne finde på denne side.

  Bemærk private husstande:
  Inden du beslutter dig for at få installeret solceller på huset, bør du sikre dig, at lokalplanen tillader opsætning af solceller på bygningen. Det er især relevant i områder med mange fredede bygninger.